Οργάνωση εκδηλώσεων

Διαλέξτε να ζήσετε την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας σε ένα από τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά βάζοντας μόνο την πιο χαλαρή σας διάθεση.

 

Η Summer Holidays είναι κοντά σας σ’όλες αυτές τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας για αυτό και συνεργάζεται με εταιρεία κοινωνικών εκδηλώσεων. Με την γνώση και την εμπειρία μας σας καλύπτουμε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση επιθυμείτε στα μαγευτικά ελληνικά νησιά σε χώρους πολυτελών ξενοδοχείων, βιλών ακόμα και οινοποιείων.

 

Η ατμόσφαιρα του κάθε χώρου αποπνέει εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και μέσα στον ιδανικό αυτό χώρο που θα βρούμε για εσάς θα απολαύσετε το άψογο service και εμείς θα φροντίσουμε τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας να διατηρήσετε αξέχαστη την κάθε στιγμή της εκδήλωσης.

Γάμος

Τα νησιά αποτελούν το ιδανικό μέρος για την καλύτερη στιγμή της ζωής σας. Με θέα το απέραντο γαλάζιο ο γάμος σας θα μοιάζει σαν να είναι παραμύθι σε συνδυασμό με τις τέλειες γεύσεις και την ατμόσφαιρα που προσφέρουμε θα ζήσετε το γάμο των ονείρων σας.

Βάπτιση

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και με απόλυτη συνέπεια, την βάπτιση του μωρού σας! Μπορούμε να σας δώσουμε λύσεις και ιδέες για ότι χρειάζεστε, χωρίς να χάσετε πολύτιμο χρόνο από το παίρνετε ζεστές αγκαλιές το μωρό σας εμείς θα σας οργανώσουμε την τέλεια βάπτιση στα όμορφα εκκλησάκια των νησιών μας.

Yacht party

Μοναδικά και ιδιαίτερα είναι τα πάρτυ σε γιοτ, θαλαμηγούς ακόμα και σε καταμαράν. Για αυτό και εμείς με την καλύτερη δυνατή ποιότητα προσφέρουμε ένα ιδιαίτερο και πολυτελές πάρτυ σε οποιαδήποτε σκάφος που θα σας μείνει εμπειρία ζωής.

Εμπιστευτείτε μας λοιπόν για μια σειρά εκδηλώσεων και parties που θέλετε να κάνετε όπως γάμο, βάπτιση, bachelor, beach party, yacht party, πάρτυ γενεθλίων, ανανέωση όρκων, πάρτυ συνταξιοδότησης, εταιρικό πάρτυ και πολλές άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις και εμείς έχουμε αμέτρητες ιδέες να σας προτείνουμε για την κάθε όμορφη στιγμή της ζωής σας.

 

Γνωρίστε μας από κοντά, περιγράψτε μας το πώς φαντάζεστε να είναι η ομορφότερη μέρα για εσάς και εμείς θα το κάνουμε πραγματικότητα.

Summer Holidays © Copyright © 2014 - 2022 All rights reserved.

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.